Yeni Araçlarımız ile Durmak Yok Hizmete Devam

alt
Belediyemize yeni katılan araçlarımız ve kum ocağımız dualarla ve lokma hayırı ile hizmete başladı. Belediye Başkanımız Kamil Öz "Yeni araçlarımız ve kum ocağımız ilçemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Ben ve ekibim ilçemize güzel hizmetler yapmak için çalışıyoruz. Doğalgaz boru hattı projesi önümüzdeki günlerde gerçekleşecek, 200 öğrencilik yurt bitiyor, 16 Derslikli İmam Hatip, 32 Derslikli Meslek Lisesi'nin ihaleleri önümüzdeki günlerde yapılacak, Okullarımıza spor kompleksi kazandırıyoruz, Hastane proje ihalesi gerçekleşti. Çevre yolu açıldı, Kasım ayı sonunda Akhisar- Gölmarmara yolunun tamamı duble yol olarak hizmete girecek. Düğün Salonu yapımı devam ediyor. İlçemize değer katacak her türlü hizmetin gelmesi için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

alt