Gölmarmara Şantiye Alanına Dönüyor

"Gölmarmara Şantiye Alanına Dönüyor"
-Yeni Bir Okul Daha Gölmarmara'ya yapılıyor.
Belediye Başkanımız Kamil ÖZ ilçemize yatırımları getirmeye devam ediyor. Öğrenci Yurdu, Doğalgaz, Tarımsal Sulama, Stadyum Yenileme, Ormaniye Hizmet Binası, Spor Kompleksi, Düğün Salonu, Altı Eylül Parkı yenileme, Kum ocağı, Şahuban Camii restorasyon çalışmaları, Gölmarmara-Akhisar- Salihli Yolu yapımı, Spor Kompleksi yapımı, ilçemiz mahallelerinin yol yapım çalışmaları devam ederken, 16 Derslikli İmam Hatip Ortaokulu yapımı için start verildi. 28.11.2016 Pazartesi günü saat 10'da Manisa YİKOP'da yapılacak ihale ile Gölmarmara 1 yıl içerisinde yeni bir okul kazanacak. Belediye Başkanımız Kamil ÖZ: " Yatırımlarımız ilçemize hayırlı olsun. Birçok yatırımı ilçemize kazandırdık, kazandırmaya devam ediyoruz. Bundan sonrada Hastane, 32 Derslikli Meslek Lisesi ihaleleri gerçekleşecek, Gölmarmara Şantiye'ye dönecek. Güzel hizmetler yapıyoruz. İlçemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
altaltalt