BAŞKAN ÖZ'DEN ÖZEL BULUŞMA

Belediye Başkanı Kamil ÖZ, 10 – 16 Mayıs Engelliler haftası nedeniyle Gölmarmara’da yaşayan Engelli vatandaşlarla yemekte bir araya geldi. Akpınar restoranında düzenlenen yemeğe Belediye Başkanımız Kamil ÖZ, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ŞİPAL, Meclis Üyeleri Aysun YILDIRIM ve İsmail ALP’te katıldı.  Belediye Başkanı Kamil ÖZ misafirlerin her biri ile tek tek ilgilenerek, istek ve dileklerine cevap verdi. İsteklerin bir an önce uygulanması için talimat verdi.  Belediye Başkanı  ÖZ konuşmasında “Sizlerle böyle bir akşamda bir araya gelerek, güzel hoş sohbet tadında bir akşam yemeğinde buluşmak beni mutlu etti. Sizlerin ihtiyaçlarını, isteklerini, önerilerini sizlerden duymak benim için çok önemli. Her birimiz engelli adayıyız. Bunun farkındayım. Şahsım ve Gölmarmara Belediyesi olarak sizlerin her zaman yanındayız. Hayat sizlerle güzel” dedi. Misafirler düzenlenen bu organizasyon için Belediye Başkanı Kamil ÖZ’e teşekkür etti. Keyifli geçen gecenin ardından Belediye araçları ile Engelli vatandaşlarımız evlerine götürüldü.

altaltaltaltaltaltaltalt